FRITUUR ROULERS

Recentebeoordeling


4 sterren uit 43 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Frituur Roulers. Meer weten? Ontdek meer

13 jun 2024 om 14:04 Het is zeer vlot verlopen,als ook zeer vriendelijke persoon die leverde.
11 jun 2024 om 17:47 Lekkere frietjes! Ik woon nog ver maar de frietjes waren nog warm genoeg.
10 jun 2024 om 21:48 Jammer dat we als levertijd 19u15 opgeven ze al om 19u leveren. Ik moest werken tot 19u en mijn eten was dus koud tegen dat ik thuis was. Jammer
10 jun 2024 om 18:07 Altijd superlekker!
20 mei 2024 om 22:45 super goeie ervaring , ook super lekker een aanrader bedankt voor kadotje de motor aan de kleine , ook vriendelijke bezorging
12 mei 2024 om 14:27 Super snelle en vriendelijke bezorging!
9 mei 2024 om 20:01 We wonen ver dus ik kan begrijpen dat het langer duurde. Er zijn niet veel frituren die aan huis leveren. De kids aten graag de macaroni en wij de rest.
5 mei 2024 om 19:04 altijd in orde
21 apr 2024 om 13:40 Lauw eten! best niet zo ver leveren. verkeerd vlees.. indeplaats van lookworst was het een andere worst.
16 apr 2024 om 12:38 was lekker .... echter niet alles was even warm
13 apr 2024 om 20:21 Het heeft gesmaakt Alles was mooi warm En was heel vlot geleverd Een aanrader!!!
7 apr 2024 om 20:02 Lekkere frietjes, wel grote porties. Bezorgtijd ook oké voor een zondagavond. Alles was nog warm.